Ökológia és Környezetvédelem


A mai értelmezésén az ökológia kifejezésnek leginkább egy reális, - emberi, vállalati illetve szervezeti - környezettudatos gondolkodásmódot, és magatartást értünk. A Xella Magyarország Kft. számára az ökológia fogalma egyet jelent a felelősséggel. Földünk természetes alkotóelemei - homok, mész - felhasználásával egy új környezetet, infrastruktúrát valósítunk meg.
Természetesen törekszünk arra, hogy minél kíméletesebben és hatékonyabban használjuk fel természeti forrásainkat, átgondolva, figyelembe véve a törvényi- és normatív szabványokat.
Büszkék vagyunk arra, hogy olyan innovatív termékeket fejlesztettünk ki, melyek élenjáró szerepet töltenek be optimális megoldást nyújtva az energiatudatosan gondolkodó vásárlók számára.

Természetes és ásványi építőanyagok

homok

Nagyon sok terméket megbélyegeznek azzal a kifejezéssel, hogy természetes, természetes építőanyag vagy organikus falazóelem. Kétségtelenül a fa és a parafa organikus és természetes építőanyag egészen addig, amíg nem kezelik le valamilyen felületképző / védő vegyszerrel.

Nézzük meg a Xella Magyarország Kft. termékeit ebből az aspektusból

Környezetbarát védjegy

környezetbarát

A Xella Magyarország Kft. Ytong, Silka és Multipor termékei mind megfelelnek a vonatkozó minőségtanúsító feltételrendszernek és egyetlen falazóelem gyártóként viselhetik a magyar „Környezetbarát Termék” védjegyet.

Tovább

Egészséges lakóklíma

komfort

A kellemes komfortérzethez elengedhetetlen a belső tér megfelelő klímája.

 

Tovább

Hosszútávú fenntarthatóság, értékállóság

energia megtakarítás

Felelősségteljes vállalati vezetés nélkül nem lehet gazdasági sikereket elérni. A Xella Magyarország Kft. részére a fenntarthatóság nem egy ma használatos divatos kifejezés, vagy csak szükségszerű teher. Az elmúlt évek fejlesztési fókusza alapvetően a termékek hőszigetelő képességének további javítására irányult - különös tekintettel az Ytong falazóelemekre - hogy minél könnyebb legyen energiahatékony épületeket megvalósítani.

Tovább