Vállalati előírások üzleti partnerek részére

A Xella Magyarország Kft. kiváló minőségű terméket gyárt és forgalmaz a hazai építőanyag-ipari piacon. Ezért elengedhetetlen a cég partnereinek körültekintő vizsgálata különböző szempontrendszerek szerint, - mint teljes költséghatékonyság, minőség, környezettudatosság és a magatartási kódexnek való megfelelés - az együttműködésüket megelőzően.

A vállalat célja, hogy folyamatosan javítsa termékeinek versenyképességét piaci partnereivel együtt. Ezáltal a cég elvárja a szerződött üzlettársaitól, hogy piaci magatartásuk megegyezzen a Xella értékrendjével.

A vállalatcsoport számtalan hazai és külföldi szállítóval dolgozik együtt, ügyelve arra, hogy a legjobb üzleti partnereket találja meg világszerte.  A cég alapvető törekvése, hogy folyamatosan bővítse együttműködéseit új üzleti partnerek bevonásával.

 

A Xella csoport által elvárt szállítói magatartási kódex

A vállalat elkötelezett a hosszútávon fenntartható és gazdaságilag felelős viselkedés mellett. Olyan alapelveket határozott meg, mint a diszkrimináció visszautasítása, a gyerek és kényszermunka elítélése, az egyesületi szabadság, a megfelelő munkakörülmények biztosítása, a korrupcióellenes politika, a titoktartás és a mérlegelési jogkör, valamint a biztonság, a környezet és az egészség védelme.

Ezen alapelveket az alábbi dokumentum tartalmazza, melyek megismerése minden szerződött üzleti partnerünkre vonatkozóan kötelező érvényűek.
Beszállítói magatartási kódex

 

Alvállalkozók megbízására vonatkozó környezetvédelmi, egészségügyi és munkavédelmi előírások

A biztonság mindenek előtt!  A vállalat biztonsági előírásait a cég megköveteli saját munkavállalóitól illetve a gyárterületekre belépő üzleti partnereitől egyaránt. Annak érdekében, hogy az összes érdekelt fél biztonsága garantált legyen, az alábbi dokumentum ismerete szerves részét képezi minden megrendelésnek és megbízásnak.
Alvállalkozók megbízására vonatkozó környezetvédelmi, egészségügyi és munkavédelmi előírások
Environment, Health, and Safety Requirements for Subcontractor Commissioning
Umwelt-, Gesundheits- und Sicherheitsanforderungen zur Auftragnehmerbeauftragung

 

Biztonsági tájékoztató

Cégünk úgy véli, hogy minden baleset és egészségkárosodás megelőzhető.
Dolgozóink és az ÖN egészségének megóvása érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a biztonsági útmutatót és kövesse az alábbi rendszabályokat.
Biztonsági tájékoztató
Basic safety rules