Kész-Ház partnerek

Ytong Kész-Ház

Az Ytong Kész Ház rendszer egy olyan lehetőséget nyújt Önnek, amelynek révén megvalósíthatja az otthonáról, házáról szőtt elképzeléseit. A magunk részéről már a kezdetektől fogva szeretnénk segítséget nyújtani Önnek ahhoz, hogy új otthonának megteremtése minél kevesebb fejtörést okozzon.
A Xella Magyarország Kft. - mint az Ytong építési rendszer gyártója és forgalmazója - szolgáltatási rendszerét immár 8 éve indította útjára, mely kifejezetten a leendő családi ház építőinek készült.
A tervezéstől a családi ház megépítéséig az Ytong Kész-Ház Partnerek jelentik a rendszer gerincét. Az Ytong Kész-Ház Partnerein keresztül komplex, az építés teljes folyamatát lefedő rendszert kínál. A kijelölt Partnerek a tervezést, a kivitelezést, építőanyagok beszerzését, az építkezés bonyolítását, fogják össze, kezelik a helyi adottságnak és az építtetői igényeknek megfelelően.
Ahhoz, hogy az építtetői elgondolások testet öltsenek, először építészeti tervekre van szükség. Az építtető, amennyiben csak elképzelésekkel rendelkezik, a többféle házakat tartalmazó mintaterv katalógusból választhat. A típustervek megkönnyítik a választást, mind a funkciót, mind a formát tekintve. Az Ön által kiválasztott mintatervet Partnereink az adott helyszínre adaptálják, vagy szükség esetén áttervezik.
A Kész Ház program az egész országban kijelölt Partneri hálózaton keresztül működik. Így az Önhöz legközelebb eső Ytong Kész-Ház Partnerrel közösen valósíthatja meg a házépítéssel kapcsolatos elképzeléseit.

Kész-Ház partnerek